Ano. Napište nám prosím na email info@chut-armenie.cz, o jaké množství máte zájem, a domluvíme se individuálně.
Ano. S radostí se s vámi domluvíme na Vašich individuálních požadavcích a zašleme kalkulaci. Prosím, kontaktujte nás na email, tel.číslo. Zatím nemáme možnost polepit krabičky vaší vlastní etiketou nebo gravírovat.
Ano, všechno, co na našem e-shopu chut-armenie.cz nabízíme, si můžete po předchozí domluvě vyzvednout i v naší výrobně na adrese Zoubkova 63, 517 41 Kostelec nad Orlicí (rohová budova).
Veškeré informace o dopravních možnostech najdete ZDE.
Dle přímého vyjádření výrobce, pokud jsou dodrženy pravidla skladování (viz informace u výrobku), je životnost vína neomezená. Osobně to zatím vyzkoušeno nemáme, raději si ho užíváme hned, jak dorazí ☺. Radost z jeho lahodné chuti není třeba odkládat do budoucna.
Částečně ano. Zaměřte se na výrobky s polevou ve variantě: tmavá čokoláda. Mléčná a bílá čokoláda obsahují mléko.
Seznamy alergenů najdete aktuálně vždy u každého výrobku.
Naše jedlé produkty momentálně obsahují pšeničnou mouku – semolinu. Pro jedince alergické na lepek tedy nejsou vhodné.
Nejlepší volbou je skladování ve vzduchotěsné nádobě/boxu, ideálně ve tmě a v suchu při teplotě 10 °C až 25 °C. Neuchovávejte v lednici.
Jsou výborné ke kávě, čaji, dezertním vínům i ke koňaku nebo brandy. Vlastně s čímkoliv, k čemu si je zrovna budete chtít přikusovat.
Můžete si do něj kousknout jako do klasické tyčinky, ale my ho doporučujeme nakrájet na více než 1 cm kousky a vychutnat si ho pomaleji, vědomě. Když se nakrájí tenčí kousky, odpadá z nich čokoláda.
Datum minimální trvanlivosti našich jedlých výrobků je 6 měsíců od data výroby (přesné datum najdete na krabičce výrobků). Toto je výrobcem stanovená (doporučená) doba ke spotřebě. To znamená, že vše jedlé vám vydrží v lahodné kondici minimálně 6 měsíců.
Pokud si dobré věci vychutnáváte po troškách, tak i pro vás máme dobrou zprávu. Z vlastního testování víme, že dobře uskladněné mohou naše dobroty vydržet i rok a déle.
Záleží i na tom, jestli si oblíbíte např. produkty čerstvé nebo tzv. „vyzrálejší“, kdy už je hroznové želé sušší. Někteří labužníci si pak právě takový sudžuch vychutnávají například ke kávě. Testujte, zkoumejte, objevujte a dejte nám vědět, jaký je pro vás ten nejlepší ☺.